Tipy na filmy. Romantické filmy #2

Rady a tipy, Tipy na filmy

Tento článek mám přichystaný snad celou věčnost, ale až nyní mi přijde správný čas na jeho zveřejnění. Kvůli Koronaviru nastala různá omezení, takže si myslím, že jeden z nejlepších způsobů je si lehnout a sledovat filmy a seriály. Předchozí tipy na romantické filmy měly úspěch. Možná i proto jsem tu s další várkou. Těhto pět snímků má společnou nejenom romantiku, ale také hudební stránku. Nebudu to zbytečně okecávat, úvod stejně nikoho nezajímá, protože se všichni těší na tipy.



Zrodila se hvězda [A Star Is Born]

Zrodila se hvězda z roku 2018 je film o známé talentované zpěvačce Ally, která jednoho dne potká muže Jacksona Mainea, který jí doslova změní život. Zamilují se do sebe, on jí začne brát na své koncerty jako zpěvačku, kde si jí posluchači zamilují. Doslova raketově míří do výšin kariérního žebříčku. Zastiňuje tak svého manžela, kterému se díky tomu probouzejí jeho vnitřní démoni. Lady Gaga a Bradley Cooper dle mého názoru spolu vytvořili doslova okouzlující pár. Ta chemie mezi nimi? Bez komentáře. Lady Gaga prokázala, že je nejen výborná zpěvačka, ale i herečka. Neznámou talentovanou zpěvačku Ally zahrála naprosto skvěleBradley Cooper se ukázal jako skvělý režisér (jedná se o jeho debut) - těším se, s čím přijde příště. Písničky z filmu jsem si velmi oblíbila a dost často mi některé z nich hrají do sluchátek. Máte pro ně také slabost?







Varieté [Burlesque]

Pro změnu ve filmu Varieté můžete vidět Christinu Aguileru, další výbornou zpěvačku, která taktéž jako Lady Gaga ve filmu Zrodila se hvězda předvedla, že má herecký talent. Hlavní hrdinka Ali je Tess najmutá do jejího klubu The Burlesque Lounge jako číšnice. Klub si prochází zásadními problémy. Ali si díky novému místu začíná plnit své sny, kterými pomůže i podniku... Ve filmu jsou nádherné písničky doprovázené nejen nádherným hlasem Christiny Aguilery.

Yesterday

Znáte skupinu The Beatles? Možná teď si říkáte, že o této skupině musí mít alespoň trošku povědomí každý. Ale co když jste jenom jedním člověkem na světě, kdo si pamatuje jejich písničky a ostatní na ně zapomněli? Zdá se vám to nemožné? Neúspěšnému písníčkáři se jednoho dne stala velmi podivná věc, během který si skoro jako jediný pamatoval věci, na které ostatní zapomněli - mezi to patří i slavné písničky od jedné z nejznámějších skupin. Snímek Yesterday o písníčkáři a ztracené skupina Beatles je spíše fantasy story, ale malého lovestory se také dočkáte, nebojte.

Melodie mého srdce [August Rush]

Velká osudová láska dvou talentovaných muzikantů je zakázána Lylyininým otcem, protože by jí mohla překážet v její hudební kariéře. Pár se po jedné strávené noci spolu již nesetká, ačkoliv Lily během ní otěhotní. Otec jí oznámí, že o dítě přišla. Lily tedy žije v domnění, že dítě nepřežilo, její milenec Louise o synovi nemá ani páru. Naopak jejich syn Evan žije opuštěný v sirotšinci a sní o setkání se svými rodiči. Myslí si, že když bude hrát, hudba je spojí. Po rodičích totiž zdědil neskutečný talent, jakoby kdyby se jejich talent zdvojnásobil. Setkají se všichni spolu?

Moulin Rouge

Moulin Rouge je francouzský kabaret, do kterého přijíždí spisovatel Christián. Pro majitele podniku Harolda Zidlera píše divadelní hru, která má mít za chvíli premiéru. Christián se seznamuje se ženou vystupující v kabaretu Satine, která si ho nejprve splete s bohatým případným sponzorem, od kterýho potřebují peníze... Divadelní hra je podobná Christiánovi osudu, vlastně celý film je jeho vyprávěním.

A jaké jsou vaše oblíbené romantické filmy?

Related Articles

0 komentářů:

Okomentovat