Tipy na filmy. Romantické filmy #1

Rady a tipy, Tipy na filmy

Nudíte se? Nemáte se na co koukat? Hledáte nějaké tipy na filmy? Jste tu správně.
V každém článku se objeví filmy, které mají něco společného. Nyní se zaměřím na romantické filmy. Tento žánr upřímně moc nevyhledávám, jelikož červená knihovna není nic pro mě. Člověk má potom zkreslené představy o životě. Výběr filmů se sice řadí do romanťáren, které ale vždy nekončí happyendem…

Spoilery nečekejte, sama je nesnáším. Většinou ani na trailery nekoukám, nemám s nimi dobrou zkušenost. Dívám se většinou až zpětně. Pokud chcete vědět víc, klikněte na anglický název filmu. Dostanete se na Česko-slovenskou filmovou databázi, kde se dočtete víc.




Vše se může změnit během jedné vteřiny. Úplně vše. V jedné sekundě můžeš přijít o milovaného člověka, dokonce i o svůj život. Budeš bojovat, nebo se na to vykašleš a se všemi se rozloučíš? Je láska silnější než...?




Přáli jste si nikdy nezestárnout? Přemýšlel někdy někdo o následcích několik let vypadat stále stejně? Věčně mladá ukazuje utrpení nemožnosti zestárnout ani o den. Z Adelaine dcery by mohla být její babička...




Hlavní hrdinka Louise si uvědomuje, že svého přítele Patricka tolik nemiluje. O ní se moc nezajímá, jen o sebe. Vše se změní po vyhazovu z její oblíbené práce. Musí si najít novou práci. Začíná pracovat jako výborně placená ošetřovatelka. V té práci nikdo nevydrží. Rázem se jí změní život. Vydrží?




Film byl natočen podle životního příběhu a knihy, kterou napsala Jane Hawking, žena teoretického fyzika a jednoho z nejznámějších vědců Stephena Hawkinga. Eddie Redmayne podal opravdu bravurní herecký výkon, za který byl oceněn Oskarem.



Zamilovaní mladí lidé, nemoc, nerozlučná láska, oblíbená knížka a autor, krásy Amsterdamu, výborná filmová hudba a nejen to. To všechno najdete ve snímku Hvězdy nám nepřály. U filmů skoro nebrečím, ale i po několikátém zhlédnutím mi vždy slzy tekly doslova proudem.




Info: Článek byl převzat a přepsán z mého předchozího blogu.

Related Articles

0 komentářů:

Okomentovat